Download Lagu Nella Kharisma – Asmorondo (Feat. Jo Klitik) Mp3

1903 views

(5.91 MB) Download Lagu Nella Kharisma & Jo Klitik – Asmorondo Mp3 Terbaru. Pada kesempatan ini Lagu Ngetop akan berbagi lagu Asmorondo Mp3 yang di nyanyikan oleh “Nella Kharisma & Jo Klitik” dari single album Best Nella Kharisma By Melady Record. Disini kamu juga bisa mendengarkan lagu tersebut secara langsung dan gratis dengan kualitas Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s!

Masih banyak lagi koleksi lagu Nella Kharisma & Jo Klitik yang bisa kamu dengar dan download secara gratis disini. Karena seluruh lagu yang tersedia disini hanya sebagai review dan media promosi semata! Dibawah ini adalah deskripsi dari lagu Asmorondo Mp3:

Artis : Nella Kharisma & Jo Klitik
Judul Lagu : Asmorondo
Album : Best Nella Kharisma By Melady Record
Durasi : 00:06:27

Nella Kharisma – Asmorondo (Feat. Jo Klitik)

langit mendung sing dadi saksi
trenyuh rasane nelongso ning ati
naliko pupus tresno iki
ra ngiro wis nduwe ganti
sliramu sing tak tresnani

pancene abot nandang tresno
naliko adoh jarak’e sliramu
ra biso nrimo tresno wong liyo
mergo kudu nompo jejodohane wong tuwo

yo wis kudu tak lilakne yen pancen iki dalane
sing apik kanggo tresnamu, mugo biso mulyo selawase
senadyan aku nelongso, nangis sak jeroning atiku
tresno tak rewangi kanggo sliramu, pungkase sing nyanding dudu aku

yen pancen iki salahku, pangapuroku tulus atiku
dadi pepiling crito sing tak tulis, lewat tembang asmorondono

langit mendung sing dadi saksi
trenyuh rasane nelongso ning ati
naliko pupus tresno ik, ra ngiro wis nduwe ganti
sliramu sing tak tresnani

pancene abot nandang tresno
naliko adoh jarak’e sliramu
ra kuoso nrimo tresno liyo
mergo kudu nompo jejodohane wong tuwo

yo wis kudu tak lilakne yen pancen iki dalane
sing apik kanggo tresnamu, mugo biso mulyo selawase
senadyan aku nelongso, nangis sak jeroning atiku
tresno tak rewangi kanggo sliramu, pungkase sing nyanding dudu aku

yen pancen iki salahku, pangapuroku tulus atiku
dadi pepiling crito sing tak tulis, lewat tembang asmorondono

yo wis kudu tak lilakne yen pancen iki dalane
sing apik kanggo tresnamu, mugo biso mulyo selawase
senadyan aku nelongso, nangis sak jeroning atiku
tresno tak rewangi kanggo sliramu, pungkase sing nyanding dudu aku

yen pancen iki salahku, pangapuroku tulus atiku
dadi pepiling crito sing tak tulis, lewat tembang asmorondono