Download Lagu Nella Kharisma – Kalah Cepet (ONE VAGANZA) Mp3

3810 views

(7.20 MB) Download Lagu Nella Kharisma – Kalah Cepet (ONE VAGANZA) Mp3 Terbaru. Pada kesempatan ini Lagu Ngetop akan berbagi lagu Kalah Cepet (ONE VAGANZA) Mp3 yang di nyanyikan oleh “Nella Kharisma” dari single album One Vaganza. Disini kamu juga bisa mendengarkan lagu tersebut secara langsung dan gratis dengan kualitas Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s!

Masih banyak lagi koleksi lagu Nella Kharisma yang bisa kamu dengar dan download secara gratis disini. Karena seluruh lagu yang tersedia disini hanya sebagai review dan media promosi semata! Dibawah ini adalah deskripsi dari lagu Kalah Cepet (ONE VAGANZA) Mp3:

Artis : Nella Kharisma
Judul Lagu : Kalah Cepet (ONE VAGANZA)
Album : One Vaganza
Durasi : 00:05:05

Download Koleksi Lagu Nella Kharisma Mp3

Lirik Lagu Nella Kharisma – Kalah Cepet

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abot sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang
Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Abot sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten