Download Lagu Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan (Duta Nirwana) Mp3

8203 views

(3.93 MB) Download Lagu Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan Mp3 Terbaru. Pada kesempatan ini Lagu Ngetop akan berbagi lagu Kowe Lan Kenangan Mp3 yang di nyanyikan oleh “Nella Kharisma” dari single album Best Nella Kharisma By Melady Record. Disini kamu juga bisa mendengarkan lagu tersebut secara langsung dan gratis dengan kualitas Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s!

Masih banyak lagi koleksi lagu Nella Kharisma yang bisa kamu dengar dan download secara gratis disini. Karena seluruh lagu yang tersedia disini hanya sebagai review dan media promosi semata! Dibawah ini adalah deskripsi dari lagu Kowe Lan Kenangan Mp3:

Artis : Nella Kharisma
Judul Lagu : Kowe Lan Kenangan
Album : Best Nella Kharisma By Melady Record
Durasi : 00:03:47

Download Lagu Nella Kharisma Mp3

Lirik Lagu Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan

Ra biso lali
Mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno
Ninggalke kenangan

Kabeh dadi impenku
Koyo mbiyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin k’we wis ra sudi

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Ngopo mbiyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Mungkin wis dadi
Takdire gusti
Biso nyawang kowe nanging
Tanpo biso nduweni

Kabeh dadi impenku
Koyo mbiyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin k’we wis ra sudi

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Ngopo mbiyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Ngopo mbiyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku