Download Lagu Nella Kharisma – Sabar Ini Ujian Mp3

16122 views

(6.08 MB) Download Lagu Nella Kharisma – Sabar Ini Ujian Mp3 Terbaru. Pada kesempatan ini Lagu Ngetop akan berbagi lagu Sabar Ini Ujian Mp3 yang di nyanyikan oleh “Nella Kharisma” dari single album Sabar Ini Ujian (Single). Disini kamu juga bisa mendengarkan lagu tersebut secara langsung dan gratis dengan kualitas Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s!

Masih banyak lagi koleksi lagu Nella Kharisma yang bisa kamu dengar dan download secara gratis disini. Karena seluruh lagu yang tersedia disini hanya sebagai review dan media promosi semata! Dibawah ini adalah deskripsi dari lagu Sabar Ini Ujian Mp3:

Artis : Nella Kharisma
Judul Lagu : Sabar Ini Ujian
Album : Sabar Ini Ujian (Single)
Durasi : 00:04:25

Download Lagu Nella Kharisma Mp3

Lirik Lagu Nella Kharisma – Sabar Ini Ujian

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
Saben dino ngelarani atiku
Kurang kepiye anggonku sing nresnani
Nanging sing tak tompo loro ati

Opo coba salahku nganti keloro-loro
Opo pancen wis ono sing liyo
Opo kowe ra kelingan jaman lagi dadian
Susah seneng sing penting barengan

Sabar sabar kudu piye kabeh wes tak lakoni
Kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
Sabar kudu sabar, jare iki ujian
Nanging nganti kapan, aku wes ora tahan

Tresnoku wes tenanan, malah mbok nggo dolanan
Opo ra kelingan jaman lagi pendekatan
Omonganmu jan lunyu, gemlinting koyo banyu
Gawe luluh atiku sing terbuai rayuanmu

Saiki leda lede lali karo janjine
Lambemu mencla mencle ora keno dijagakke
Aku kurang kepiye, kurang sabar apane
Sak karepmu dewe

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
Saben dino ngelarani atiku

Isuk awan bengi ra tau sobo omah
Bali seminggu pisan, malah nggowo masalah
Jarene pamite kerjo golek upo
Jebule baline nggowo wedokan liyo

Opo coba salahku nganti keloro-loro
Opo pancen wis ono sing liyo

Dulu cinta-cintaan, juga kangen-kangenan
Sekarang kau berubah setelah kenal dia
Jarene janjine sehidup semati
Nyatane saiki kau ingkari janji

Sabar sabar model piye kabeh wes tak lakoni
Kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
Sabar kudu sabar, jare iki ujian
Nanging nganti kapan, aku wes ora tahan

Sabar sabar model piye kabeh wes tak lakoni
Kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
Sabar kudu sabar, jare iki ujian
Nanging nganti kapan, aku wes ora tahan

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian