Download Lagu Nella Kharisma – Sepurane (Feat. Bayu G2B) Mp3

612 views

(6.55 MB) Download Lagu Nella Kharisma & Bayu G2B – Sepurane Mp3 Terbaru. Pada kesempatan ini Lagu Ngetop akan berbagi lagu Sepurane Mp3 yang di nyanyikan oleh “Nella Kharisma & Bayu G2B” dari single album Best Nella Kharisma By Melady Record. Disini kamu juga bisa mendengarkan lagu tersebut secara langsung dan gratis dengan kualitas Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s!

Masih banyak lagi koleksi lagu Nella Kharisma & Bayu G2B yang bisa kamu dengar dan download secara gratis disini. Karena seluruh lagu yang tersedia disini hanya sebagai review dan media promosi semata! Dibawah ini adalah deskripsi dari lagu Sepurane Mp3:

Artis : Nella Kharisma & Bayu G2B
Judul Lagu : Sepurane
Album : Best Nella Kharisma By Melady Record
Durasi : 00:06:53

Lirik Lagu Nella Kharisma – Sepurane (Feat. Bayu G2B)

Sepurane awakku wes gawe loro sakjrone atimu, sayang
Medot tresno marang sliramu ambyar atiku
Senadyan abotku ngelakoni urip tanpo awakmu, wong bagus
Nanging kabeh wes tak lilakne kanggo kowe

Mugo kowe biso anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso ati keloro-loro
Mergo wes kebacut tresno

Sepurane aku wes medot tali asmoro
Senadyan ati iki wes kebacut tresno
Nanging kowe kudu ngerti atiku nelongso
Podo karo awakmu seng wes tak gawe cidro
Sak tenane abot awak iki ngelakoni
Medot tresno ro wanito seng tak tresnani
Kabek iki demi masa depanmu cah ayu
Ora mergo luntur tresno dinggo sliramu

Tansah kelingan awale dewe ketemu
Hangat pelukmu nentremke atiku
Kowe seng nenangke awakku, ngusap eluhku

Seprene jenengmu tansah ono ning ati
Ra bakal ilang kegowo wektu
Mergo yo mung kowe tresnoku nganti tekan matiku

Mugo kowe biso anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso ati keloro-loro
Mergo wes kebacut tresno
Wes tak ikhlasken yen pancen dalane
Kudu pisah nglilakake tresnoku nggo kowe

Medot tresno awakmu gawe remuk atiku
Senadyan sak tenane aku iseh tresno sliramu
Nganti aku nangis getih mergo raiso nahan perih
Saben awak iki tansah iseh kelingan sliramu cah ayu
Mugo sliramu iso entok tresno sing luwih
Mergo aku uduk turunane wong sugih
Seng patut mbok tresnani mbok dadekke pedamping
Trimo mundur timbang gawe uripmu kepontang-panting

Nimas ojo lungo
Tresno iki ra bakal pindah nggo wong liyo
Kulo janji nganti mandekke denyut nadiku, sayang

Mugo kowe biso anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso ati keloro-loro
Mergo wes kebacut tresno
Wes tak ikhlasken yen pancen dalane
Kudu pisah nglilakake tresnoku nggo kowe

Mugo kowe biso anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso ati keloro-loro
Mergo wes kebacut tresno
Wes tak ikhlasken yen pancen dalane
Kudu pisah nglilakake tresnoku nggo kowe